Защо Камила ще остане без Свети Валентин

Ако има празник, който Чарлз и Камила най-вероятно са свикнали да отбелязват, то това е Свети Валентин. Романсът им продължава от десетилетия (няма да навлизаме в подробности за връзката им по време на брака на Чарлз и Даяна) и по всичко личи, че ще продължи все така хармоничен.
За нещастие обаче 75-годишната кралица-консорт няма да може да отбележи подобаващо Деня на влюбените, защото е болна. От Бъкингамския дворец казват, че става дума за “сезонно неразположение”, но то ще й попречи на няколко официални ангажимента.
Камила няма да може да посети Еджбастън и Телфърд. В първия град в западна Англия тя трябваше да присъства на отбелязването на 100-годишнината на училището по балет Елмхърст. Във вторият пък щеше да посети местната библиотека и да се срещне с няколко доброволчески групи.
От двореца обаче уточняват, че и двата ангажимента ще бъдат пренасрочени за нови дати, а кралицата-консорт се надява да се чувства по-добре в сряда и отново да се заема със служебните си задачи, пишат Royal Central. А те, предвид наближаващата коронация, вероятно не са малко.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дългоочакваната новина на U2

През декември миналата година барабанистът и основател на U2 Лари Мълън Джуниър сподели в интервю за The Washington Post, че се нуждае от операция, за да продължи да свири. Последваха още лоши новини от рок групата – всичките им концерти тази година ще са без участието на Мълън. Сега обаче […]