И Наум Шопов подкрепи Юлиан Вергов, и отвърна на атаката, че е… СНИМКИ

В момента Юлиан Вергов се радва на изключителна подкрепа от страна на голяма част от колегите си в театралните среди след обвиненията на колежката му Диана Димитрова в побой и послевалото дело, което, както стана ясно наскоро, той спечели.

Буквално броени часове, след като решението на Софийската районна прокуратура да не образува досъдебно производство за упражнено насилие срещу актрисата Диана Димитрова от страна на Вергов бе разпространено в социалните мрежи, се появиха и серия от коментари на наши популярни актьори. Един от тях е и колегата на Вергов – Наум Шопов.
Луиза Григорова се пусна насинена и подкрепи Вергов: Всичко е евтин ПР и… грим! СНИМКИ
В пост в личния си Инстаграм профил младият артист пише следното: “Малко неща са по-жалки от насилието над жени. Да се преструваш, че си жертва на такова за ПР е едно от тях!” Само че не всички коментари отдолу са еднопосочни. Оказва се, че има и хора, които се съмняват и в Диана Димитрова, и в Юлиан Вергов.

Ето го мощния удар на Диана Димитрова след бомбата от Вергов!
Припомняме, че във вчерашния ден своята публична подкрепа към Юлиан Вергов изразиха в социалните мрежи и актьорите Захари Бахаров и Теодора Духовникова. Мнение по темата написа и Милена Фучеджиева, само че тя още от самото начало подкрепя Диана Димитрова./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Наум Шопов (@shopov)

Източник: blitz.bg
Next Post

За какво плаче половинката на Кристиано Роналдо

Може да я знаем най-вече като жената на Кристиано Роналдо, но за жените в испаноезичния свят тя е пример за подражание. Успешен модел, половинка на един от най-добрите футболисти в света, майка – какво повече би желала Джорджина Родригес? Ще научим от втория сезон на риалитито й за Netflix I […]