За какво плаче половинката на Кристиано Роналдо

Може да я знаем най-вече като жената на Кристиано Роналдо, но за жените в испаноезичния свят тя е пример за подражание. Успешен модел, половинка на един от най-добрите футболисти в света, майка – какво повече би желала Джорджина Родригес?
Ще научим от втория сезон на риалитито й за Netflix I am Georgina. “Следват ме над 40 милиона човека, но никой не знае как се чувствам”, казва 29-годишната испанка в трейлъра. И споделя, че през изминалата година е преживяла най-радостния и най-ужасния миг в живота си.
През април 2022 г. стават родители на Есмералда, но братчето й близнак умира по време на раждането. “Животът продължава. Има причини да продължа напред и да бъда силна”, казва Джорджина и разказва колко много я подкрепя Роналдо.
Във втори сезон на I am Georgina ще видим повече от живота на семейството с децата им – освен Есмералда, Джорджина и Роналдо са родители на петгодишната Алана. Също така отглеждат заедно петгодишните близнаци Ева и Матео, родени от сурогатна майка, както и 12-годишния Кристиано-младши от предишна връзка на футболиста.
Премиерата на втори сезон на I am Georgina е на 24 март по Netflix.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лейди България заби милионер, подари й лимузина за половин милион СНИМКИ 18+

Носителката на купата “Лейди България” Карина Атанасова заби милионер и както обикновено историята повелява в такива случаи – получи от него много скъпи подаръци, някои за милиони. Половинката на хубавицата е швейцарец и специално заради нея е решил да се премести да живее в Пловдив. Само година, след като Атанасова стана […]