Никълъс Кейдж подпали мрежите с нова визия

Никълъс Кейдж е необикновен. Не веднъж звездата от “Да изчезнеш за 60 секунди” е доказвал, че си пада по по-нетрадиционни идеи. Той беше на косъм от това да си купи пещера с прилепи, за да може да практикува спелеология гол. В друг момент пък стана горд собственик на двуглава змия.
На фона на всичко това, най-новата придобивка на Никълъс едва ли е нещо изумително. Но все пак! Става дума за външния му вид.
Кейдж се показа с нова прическа толкова дива, колкото и характера му.
58-годишният актьор дебютира с ярко червена коса, придружена с брадичка тип “катинарче”.
Снимки на носителя на Оскар с новата визия заляха социалните мрежи Twitter и Instagram. Като отзивите за експеримента му са от “страхотна червена коса” и огнени емотикони до “коза с козя брадичка”.
Въпреки че хобитата на Кейдж са меко казано чудновати, за външния си вид той е по-скоро традиционалист. В ежедневието си звездата обикновено се придържа към характерната му тъмна и къса прическа, пише Page Six.
Но за ролите, в които влиза е същински хамелеон. Актьорът преобразява косите си многократно – ставайки сиви и мръсни за “Търсач на трюфели”, пухкави със слънчеви кичури за “Момичето от долината”, дълги и вълнисти за “Въздушен конвой” и т.н.
Това не е единствената голяма промяна за Никълъс тази година. През април той разкри, че заедно със съпругата си Рико Шибата, очакват момиченце. Тя ще носи името Ленън Оги – в чест на звездата на Бийтълс Джон Ленън и на покойния баща на Кейдж – Огъст Копола.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата визия на Никълъс Кейдж, която подпали социалните мрежи

Неведнъж Никълъс Кейдж е доказвал, че си пада по по-нетрадиционни идеи – беше на косъм да си купи пещера с прилепи, за да може да практикува спелеология гол. В друг момент пък стана горд собственик на двуглава змия. На фона на всичко това, най-новата му придобивка едва ли е нещо […]

Subscribe US Now