Как приключи разводът на Рийз Уидърспун и Джим Тот

В края на март, след цели 12 години брак, Рийз Уидърспун и Джим Тот обявиха взаимното си решение да се разделят. Това се случи само два дни след рождения ден на актрисата и два дни преди 12-ата ѝ годишнина от сватбата с половинката ѝ.
“С много внимание и грижа взехме трудното решение да се разведем. Радвахме се на толкова много прекрасни години заедно и продължаваме напред с дълбока любов, доброта и взаимно уважение към всичко, което създадохме заедно”, написаха в съвместно изявление вече бившите съпрузи. Те уточниха също, че техен най-голям приоритет остава синът им, както и грижата за него.
Съвсем в началото на април пък, когато стана ясно, че Рийз Уидърспун е подала молбата си за развод, научихме и каква е причината за раздялата. В съдебните документи тя е записана като “непреодолими различия”.
Разводът на Рийз Уидърспун и Джим Тот обаче, за разлика от този на много други знаменитости, е преминал доста гладко и е приключил съвсем спокойно, разбираме от People. Вероятно това отчасти се дължи и на предбрачния договор, който двамата са подписали преди години.
В резултат от постигнатото споразумение между бившите, е определено те да споделят попечителството над 11-годишния си син Тенеси.
От предишния си брак с Райън Филип Рийз Уидърспун има и други две деца – момиче Ейва (23 г.) и момче Дийкън (19 г.).
Актрисата и Джим Тот обявяват годежа си през декември 2010 г. и само няколко месеца по-късно си казват “да” на церемония в ранчо в Охай, Калифорния.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Деси Цонева заплаши хейтър: Такъв ще ти отвъртя, че няма да ти се вярва!

Ако някой си мисли, че Деси Цонева ще остане безучастна към поредната порция безумен хейт по свой адрес, сериозно се е подвел. Тези дни самата тя даде поредното потвърждение за това. И този път е повече от убедителна! След като получи гневно съобщение, което започва с: “Деси Цонева още ли […]

Subscribe US Now