Къде е кралицата

Проблемите с подвижността на кралица Елизабет в последните месеци я възпрепятстваха от редица официални събития. Тя пропусна някои от празненствата за собствения си юбилей на трона, а очевидно няма да я видим и на други.
96-годишната Елизабет не присъства на конните надбягвания в Аскот – едно от любимите й занимания.
Днес е третият ден от състезанията, а вчера кралицата не успя да гледа на живо един от своите коне – Perfect Alibi, който беше на хиподрума. Макар да няма официално обяснение за отсъствието й, от вестник Express предполагат, че затруднената й подвижност е причина за него.
Още през март тази година Елизабет не присъства на отбелязването на Деня на Общността на нациите, а през май Чарлз я заместваше на откриването на сесията на парламента. Кралицата все пак поздрави участниците в надбягванията в Аскот с видеообръщение.
Състезанията в Аскот са едно от светските събития, свързани пряко с кралското семейство.
След като през 2019 г. и 2020 г. те се състояха без публика заради пандемията, тази година блясъкът и екстравагантните шапки на дамите се завръщат с пълна сила. Макар и без кралицата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулиана Гани изобличи Пиленцата от Монако: Фейк са!

Пиленцата от Монако, както са известни Боби Манекена и Нина Димитрова от “Смени жената”, творят гаф след гаф, въпреки че през цялото време са с убеждението, че са върха на топа. Подигравките в социалните мрежи на кадрите и видеата, които двамата пускат, са непрестанни, най-вече заради желанието им на всяка […]