Знаменитости, които са били съквартиранти

Свикнали сме с идеята, че знаменитостите обичат да си угаждат и могат да си позволят луксозен начин на живот в огромни имения. И най-вероятно ни е трудно да си представим, че някога са живеели скромно и им се е налагало дори да делят жилището си с още един човек.
Но за някои известни личности такава е била действителността преди години. Ето кои от тях са имали за съквартиранти други популярни лица.
Райън Гослинг и Джъстин Тимбърлейк
В началото на 90-те години двамата участват в The All-New Mickey Mouse Club. През това време делят и една квартира.
В интервю от октомври 2011 г. в предаването на Елън Дедженеръс обаче Джъстин Тимбърлейк издава, че той и Райън Гослинг са се мислили за доста готини тогава и в същото време са правели глупави неща. “Веднъж откраднахме количка за голф”, споделя певецът.
Ариана Гранде и Лиз Гилийс
В ранните си години в Холивуд и двете са живеели заедно докато са снимали Victorious.
В интервю за Teen Vogue от 2013 г. Ариана Гранде разказва, че колежката ѝ Лиз Гилийс е живеела с нея в дома на майка ѝ. “Беше толкова забавно”, спомня си Гранде.
Линдзи Лоън и Рейвън Симоне
Въпреки че двете са били съквартирантки, Рейвън Симоне е разкривала, че Линдзи Лоън реално постоянно е била навън и е плащала наем едва ли не само за да държи дрехите си в общия им апартамент.
Пен Баджли и Майло Вентимиля
Двамата са живеели заедно, когато Пен Баджли е бил на 18 години, а Майло Вентимиля – на 28.
Пред списание Bullet Баджли разкрива, че един от плюсовете на живота с по-голям съквартирант, е, че е можел да взима личната му карта назаем, за да влиза в клубове.
Бен Афлек и Мат Деймън
Те са приятели още от детство, но заживяват заедно, когато работят по общия си филм “Добрият Уил Хънтинг”.
Бен Афлек разказва, че с колегата му първоначално са наели къща във Венеция, където са организирали голямо парти. След като парите им обаче свършили, е трябвало да се преместят в апартамент.
Ники Рийд и Кристен Стюарт
Двете актриси също са били съквартирантки, докато са снимали филм заедно.
По време на работата по “Новолуние” (втората част от вампирската сага “Здрач”), те не са излизали много навън заедно, но пък за сметка на това често са ходили на вечеря с колегите си. Ники Рийд е споделяла например, че Питър Фачинели е страхотен готвач и им е приготвял паста.
Робърт Дауни Джуниър и Кийфър Съдърланд
В интервю за Джими Кимел Кийфър Съдърланд е разказвал, че заедно с Робърт Дауни Джуниър са си споделяли квартира в Лос Анджелис в продължение на три години.
По това време Съдърланд тъкмо се бил преместил в Холивуд и кариерата му стартирала.
Робин Уилямс и Кристофър Рийв
Двамата са били приятели още откакто са учили актьорско майсторство в Ню Йорк.
След като Кристофър Рийв и съпругата му почиват през 2004 г., Робин Уилямс обещава да се грижи за осиротелия им син.
Джуд Лоу и Юън Макгрегър
Те са приятели от дълго време, още преди да станат популярни. И са живеели заедно.
Впоследствие освен приятели, двамата стават и колеги с общ бизнес. През 1997 г. съосновават британската филмова и театрална продуцентска компания Natural Nylon.
Майкъл Дъглас и Дани Де Вито
Актьорите от “Войната на розите” от 1989 г. са били съквартиранти още през 60-те години. Делели са си квартира в Манхатън.
В интервю от май 2010 г. Майкъл Дъглас издава, че колегата му Дани Де Вито е бил доста спретнат, но това според него изобщо не му е било от полза за имиджа му.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Синът на Арнолд Шварценегер влиза в един от най-популярните сериали

“Белият лотос” определено се оказа не само един от най-качествените сериали на HBO, но и от най-популярните. Първите два сезона пожънаха голям успех и, логично, сега очакваме трети. Вече знаем, че снимките трябва да започнат идния месец в Тайланд – в Кох Самуи, Пукет и Банкок. Очакванията са, че действието ще […]

Subscribe US Now