Как Хали Бери е разбрала, че навлиза в менопауза

Хали Бери е от малкото известни личности, които казват нещата такива, каквито са и говорят без притеснения за различни чувствителни теми. Като личния си живот например.
По време на събитието A Day of Unreasonable Conversation 57-годишната актриса реши да сподели личните си преживявания с менопаузата в откровен разговор с Джил Байдън.
Бери споделя, че е имало момент, в който заради егото си е мислела, че някак магически няма да се сблъска менопаузата и нейните етапи. Тя е залага на активния си начин на живот и здравословното хранене, но тези действия, разбира се, не са били достатъчни.
Хали Бери е разбрала, че е в перименопауза след… секс. Актрисата казва, че е била много щастлива след като на 54 години е срещнала мъжа на мечтите си в лицето на музиканта Ван Хънт. Един ден обаче след като двамата са правили секс, актрисата се е събудила с дискомфорт в интимните части.
“Имах чувството, че имам бръснарски ножчета във влагалището си”, откровена е Бери, пише People. Веднага, разбира се, е отишла на преглед при гинеколога си, който първоначално е помислил, че актрисата има херпес. След като с Ван Хънт са направили всички необходими изследвания, са разбрали, че не става дума за херпес.
Тогава Хали Бери е осъзнала, че случващото се с тялото ѝ е симптом на перименопауза, когато тялото започва естествената промяна към менопауза, с което се слага край на репродуктивните години на жената. В този момент е решила, че трябва да използва платформата си, за да говори за този етап от живота на всяка жена, защото иска да промени начина, по който се гледа на жените в този период от живота им.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейт Мидълтън - жертва на руски онлайн тролове

В двете седмици преди Кейт Мидълтън да съобщи пред света за раковата си диагноза в онлайн пространството се разпространяваха най-различни и най-невероятни твърдения за здравето и отсъствието й, което само е допринесло за още по-голям стрес за принцесата и семейството й. Впоследствие британски експерти по сигурността анализират данни от социалните […]

Subscribe US Now