Как изгелжда дъщерята на Хайди Клум без грим

Хайди Клум е достатъчно провокативна и открита, за да я харесваме. А поне към момента изглежда, че ѝ дъщеря ѝ Лени е точно такава.
19-годишният модел вече се е опитвала да провокира феновете и последователите си в Instagram със снимки без горнище, като това дори не е изолиран случай.
Последно го направи в началото на този месец, а в началото на месец май публикува две снимки, на които е по бельо заедно с майка си.
Е, откритостта на Лени не спира, защото тя използва сторитата в профила си в социалната мрежа, за да пусне своя снимка без грим.
На снимката се вижда, че Лени има акне, но тя не се притеснява от това. През миналата година бе споделила пред People, че е имало момент, в който се е срамувала от този факт. Но е разбрала, че това е нещо нормално и всеки човек преминава през него.
И това не е първият път, в който дъщерята на Хайди Клум споделя за проблемите си с акнето. През 2021 г., когато започна да се изявява като модел, отново сподели своя снимка без грим. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко грижовен баща може да бъде Machine Gun Kelly

Machine Gun Kelly e познат като рап музикант и още повече като половинка на холивудската актриса Меган Фокс. Но не толкова популярен е изпълнителят като баща. Той е родител на 13-годишната тинейджърка Кейси, която е плод на връзката му с Ема Канън. И докато в последно време се чудим заедно […]

Subscribe US Now