Емоционалното сбогуване на Жизел Бюндхен с майка ѝ

Краят на миналата седмица бе изключително тежък за Жизел Бюндхен, защото през уикенда майка нейната майка Ваня Ноненмахер загуби битката с рака.
Няколко дни по-късно моделът събра сили, за да каже своето последно сбогом с майка си, използвайки профила си в Instagram.
Бюндхен сподели поредица от снимки, на които е както със своята майка, така и с всичките си сестри. “Любима, мамо, боли да знам, че вече няма да мога да те прегръщам, но знам, че винаги ще бдиш над нас”, пише тя в социалната мрежа.
Жизел Бюндхен пояснява още, че майка ѝ Ваня Ноненмахер е била изключително добър човек и винаги се е стараела да помага на хората около себе си. 
“Благодаря ти, че беше най-добрият пример за подражание на любов, сила, състрадание, смелост и благодат”, пише моделът. Жизел, разбира се, обещава, че винаги ще пази скъпите спомени с нея. “Ще те виждам в сънищата си. Обичам те”, завършва емоционалния си пост Жизел Бюндхен.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наркотици, психични проблеми, арести и нови проблеми за сина на Шер

Преди няколко месеца стана ясно, че Шер е поискала спешно временно попечителство над сина си Илайджа Блу Олман. Като причина за тази мярка тя е посочила неговото затруднено финансово положение заради дългове към тръста си. През януари обаче молбата на певицата е отхвърлена, тъй като синът ѝ и неговите адвокати […]

Subscribe US Now