Любим актьор от “Татковци” разкри за щастливо събитие в живота си, скоро май ще… СНИМКА

Любим актьор от сериала ‘Татковци” оповести, че съвсем скоро ще стане женски татко. Христо Пъдев е на седмото небе от щастие, че ще изпита за втори път какво е чувството да си баща. 

Той вече има едно дете – момче, а този път съдбата ще го дари с момиче. Той показа уникална снимка на семейството си и призна как се чувства синът му от новината, че ще има сестричка.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Hristo Padev (@hristopadev)

“С господин Пъдев-младши чакаме с нетърпение идването на сестра му – госпожица Пъдева. Скоро вкъщи ще сме трима Пъдеви и една Петрова…. Цвети, дали не е време да ходим до кметството”, написа той в своя Инстаграм профил. 
С тези думи Христо Пъдев даде ясно да се разбере, че съвсем скоро ще мине под венчило със своята дългогодишна приятелка и майка на децата му, която все още не е приела неговата фамилия. Вероятно ще изчакат да роди и тогава ще организират една щура сватба само с най-близките си приятели и роднини./show.blitz.bg

 
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Джаферович го закъса със здравето, призна си за липосукцията

Евгения Джаферович се превърна в най-обсъжданият участник в “Игри на волята”. Всичко около нея е повод за коментари – представяне, социална игра, отношения с останалите участници, контузии и какво ли още не.  Едно от най-често обсъжданите неща е парезата на лицето ѝ, наред с килограмите на инфлуенсърката. Всичко това тя […]