Флорънс Пю успя да изненада всички

Вече знаем, че от Флорънс Пю трябва да очакваме всичко, защото актрисата въобще не се свени да показва плът и да предизвиква.
Правила го е вече няколко пъти, направи го и на MET Gala 2023. Всъщност това бе дебютът на Пю на събитието, като за него тя бе избрала дълга черно-бяла рокля на Valentino с изрязано дълбоко деколте.
Но това, което направи най-силно впечатление бе, че Флорънс Пю бе решила да подстриже косата си късо за събитието. Според People, само няколко часа преди MET Gala актрисата е била с коса, дълга до рамената.
Но за този ѝ избор може да има логично обяснение, защото именно на главата на Пю виждаме голяма шапка с черни пера. Това определено не е последният път тази година, в който ще чуваме за актрисата.
Ще я гледаме в Oppenheimer и Dune: Part Two, които ще тръгнат по кината по-късно през годината. Ще я видим и във филма на Marvel Thunderbolts, чийто снимки трябва да започнат това лято.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Лице от bTV напусна телевизията и заяви, че повече няма да се занимава с журналистика

Култово лице от екрана на bTV обяви сензационната новина, че напусна телевизията и в бъдеще въобще няма желание да се занимава с журналистика.  Добре познатият ни репортер вероятно е отвратен от случващото се в държавата, нивото на журналистика в България и непрекъснатите лоши новини, които ни заливат от малкия екран. Затова […]

Subscribe US Now