Напуска ли Холивуд Анджелина Джоли

Като една от най-известните холивудски актриси Анджелина Джоли винаги е била в центъра на общественото внимание, още откакто изгрява звездата ѝ. Когато обаче преди седем години тя и Брад Пит обявяват, че се развеждат, интересът към нея се засилва дори повече.
Всъщност точно откакто стана ясно, че Анджелина Джоли преминава през трудния период на раздяла, актрисата започна да приема все по-малко нови роли. През септември пред Vogue тя сподели, че преди седем години е решила да приема само работа във филми, които не изискват продължителни снимки.
“Трябваше да се възстановим. Все още търсим опората си”, разкри Анджелина Джоли тогава, очевидно намеквайки за развода си с Брад Пит.
В интервюто си за Vogue тя не навлезе в много подробности, но сега, в ново интервю за The Wall Street Journal актрисата говори открито за последствията от раздялата и бъдещето си в Холивуд.
През изданието Анджелина Джоли споделя, че ако трябваше сега тепърва да гради кариера в шоубизнеса, едва ли би станала актриса. Вероятно би обмислила да играе на сцена, но е сигурна, че не би се насочила към Холивуд.
“Когато започвах, нямаше толкова голямо очакване да бъда толкова открита публично, да споделям толкова много”, признава актрисата.
Освен че с годините интересът към кариерата и личния ѝ живот се засилва, тя усеща и голямо напрежение около развода с Брад Пит. През 2018 г., когато отношенията им вече са започнали рязко да се влошават, Анджелина Джоли снима и филма “Господарка на злото 2”. Стресът за актрисата обаче е толкова много, че тя усеща как дори гласът ѝ се е променил откакто за първи път изиграва приказния злодей в предишния филм.
“Тялото ми реагира много силно на стрес. Кръвната ми захар се покачва и понижава. Внезапно получих парализа на Бел шест месеца преди развода ми”, откровена е Анджелина Джоли.
Тя разкрива също, че в момента няма никакъв социален живот в Лос Анджелис, където живее в момента, поради нежеланото внимание, което получава, щом излезе навън.
Актрисата обаче има план как да избегне това. В интервюто си тя издава, че планира да напусне Ел Ей завинаги и да прекарва повече време в дома си в Камбоджа.
“Това е заради случилото се след развода ми. Загубих възможността да живея и да пътувам свободно. Ще се преместя, когато мога. От всички места по света, Холивуд не е здравословно място”, категорична е Анджелина Джоли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На косъм от смъртта ли е бил Джейми Фокс

Последните месеци не са никак леки за Джейми Фокс. Само преди по-малко от две седмици той стана поредният популярен мъж, обвинен в сексуално насилие над жена. През април пък стана ясно, че е бил хоспитализиран за месец, но все още така и не се знае какъв е бил здравословният му проблем. […]

Subscribe US Now