Устата с култови признания: Давах обяснения в СДВР заради… ВИДЕО

Винаги са ми казвали, че съм бил голям смешник и затова реших да го използвам, да застана на сцената и да разсмивам хората. Това заяви рапърът Устата в интервю пред Vbox, който в последно време се изявява и като стендъп комик.

“Като рапър бях… абе сега съм по-смешен”, не спря с автоирониите Иван Динев, както е истинското име на изпълнителя. И върна лентата назад с поредно откровение: “Много ме мързеше да уча уроците си по история. Българската история я знам, въпреки че е трудна, защото е дълга.
Устата срина Ицо Хазарта със земята с тази история от миналото
Ако да речем беше като американската – къса, щеше да е лесно. Ние имаме чешми в Габрово по-стари от Америка, но както и да е. Та понеже ме мързеше да си уча уроците, ги превръщах в рап и така ги учех, и изведнъж започнаха да ми пишат шестици. Така тръгна всичко рапа”.

Наскоро Устата пусна една доста провокативна песен, озаглавена “Шарени джендъри”, а причината за появата й се оказа не по-малко интересна от нея – темата за новите полове, различни от мъжки и женски.
“Когато едно нещо не е на сто процента истина, когато природата ти казва, че всяко едно същество има два пола – мъжки и женски. В един момент обаче казват – не, има 35 пола?! Кой както се чувствал, такъв пол можел да бъде..?! Казах си – невъзможно е да ни облъчват с такива глупости! Подразних се много, седнах и драснах нещо по темата. Наложи се след това даже да ходя да давам обяснения в СДВР. Не им хареса явно.. Но най-хубавия начин да кажеш нещо сериозно е през призмата на хумора.
Устата след заплахите за убийство: Ние сме народ, който истински обича историята си!
В България хората с различна сексуална ориентация никога не са били пренебрегвани, поне според мен. Пак ще го кажа – аз никога не съм имал нещо против тях, а към тези, които не знаят какво искат или не знаят какво са. Няма как да приема, когато някой мъж каже: “Аз се чувствам жена, ще се отнасяте с мен като с жена”. Той има пенис, а мисли, че като сложи червило и токчета, всички ще се отнасят като към жена. А жената е нещо много по-съвършено и трудно./show.blitz.bg

 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Съвсем неусетно дойде онова време от годината, когато се радваме, че парното е пуснато, а на гърба си имаме облечен дебел (коледен) пуловер. А студът навън предполага повече време вкъщи, като понякога и чашата чай е много добра опция. Но реално погледнато, най-ефективният метод за сгряване и разпускане е потапянето в петъчната […]

Subscribe US Now