СБЛЪСЪК: Иво Аръков и Виктор Стоянов се изправиха един срещу друг! Разкриха неподозирана тайна БЛИЦ TV

Актьорът Иво Аръков и “Ергенът” Виктор Стоянов се включиха в забавната игра на БЛИЦ по време на гостуването си в подкаста “Не съм такъв човек” и отговориха на няколко забавни въпроси един за друг. 

Всеизвестен факт е, че двамата участваха в лятно турне с Кирил Кирилов и Кирил Ефремов, по-късно четиримата създадоха и обща песен. Наш репортер провокира двамата секссимволи, като им зададохме интересни въпроси един за друг, а отговорите се получиха доста интересни.
Виктор Стоянов: Всеки мъж е снимал домашно порно, аз също БЛИЦ TV
Иво Аръков: Удариха ме там, където най-боли БЛИЦ TV 
Част от въпросите са: “Кажете три положителни качества за другия и поне едно отрицателно”; “На кое животно оприличавате другия”; “Коя е най-добре оформената част от тялото на другия”; “Коя е последната клюка, която чухте за себе си” и т.н. 
Забавните отговори на Иво Аръков и Виктор Стоянов може да гледате във видеото по-долу: 

Източник: blitz.bg
Next Post

Лияна и дъщеря й се съблякоха в мрежата и предизвикаха пожар СНИМКИ 18+

Фолк дивата Лияна отново нагорещи мрежата с провокативни кадри от поредно екзотично пътешествие. Обикновено тя пътува с половинката си, който отказва да покаже публично, но понякога към тях се присъединява и дъщеря й Дениз.  Майка и дъщеря приковаха вниманието със секси снимки по бански, които се оказаха една гореща тема […]