Никол Шерцингер – все още в шок

Измина точно месец откакто Никол Шерцингер е сгодена жена. Двамата с Том Еванс съобщиха за годежа си в края на юни след три години заедно и по всичко изглежда, че двамата са много щастливи заедно.
Самата певица сякаш не може да повярва колко прекрасно е всичко. Поне това разбираме от емоционалното видео, което е споделила в официалния си профил в Instagram. “Какъв месец – още съм на върха на щастието”, написа 45-годишната Никол.
Във видеото виждаме кадри от времето и с Том – почивки на екзотични дестинации, пътувания с яхта, споделени вкусни блюда и много любов.
38-годишният Евънс предложи на Шерцингер няколко дни преди 45-ия й рожден ден. След това двамата отпразнува накуп двата повода в родния й Хавай заедно с приятели и роднини. Двамата се запознаха през 2019 г. по време на участието им в X Factor: Celebrity.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Васил Найденов направи нещо немислимо след 40 години СНИМКА

Легендата на българската музика Васил Найденов отново пя по кецове след 40 години. Това се случи по време на последния му концерт спектакъл в едно от най-хитовите заведения на Южния плаж в Слънчев бряг. В последните десетилетия певецът винаги залага на лачени обувки или кубинки, но не и на обувките, […]

Subscribe US Now