Александър Кадиев се завръща в телевизията

Само няколко дни след като bTV свали от екран “Шоуто на Николаос Цитиридис”, стана ясно и кое ще е предаването, което ще го замени. От почти две седмици вече знаем, че това ще бъде “Кой да знае?” – забавен формат по образеца на британското Who Knew?, който съчетава в себе си забавление и знания.
Целта на новото комедийно куиз шоу е да разтоварва цялото семейство с любопитни и забавни въпроси, с отговорите на които зрителите и участници да научават нещо ново и да си обясняват факти, за които едва ли някога са се замисляли.
Според правилата на играта, отборите ще са два, като всеки ще бъде ръководен от капитан. Това ще са актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Във всеки отделен епизод двамата ще си партнират с още една популярна личност, с която ще трябва да се борят упорито, за да грабнат победата. Спечелилият отбор не само ще има повод да празнува, но и ще раздаде събраната парична сума в предаването на публиката.
Освен двамата капитани, вече знаем и кой ще е водещият на “Кой да знае”. Това ще бъде Александър Кадиев, който прави завръщането си в телевизията, след като през лятото обяви, че вече няма да бъде екранна половинка на Деси Стоянова в “Преди обед”.
В новото предаване именно актьорът ще задава любопитните въпроси и на двата отбора. Отговорите пък ще бъдат илюстрирани с кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото.
“Кой да знае?” стартира на 1 януари и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20 ч. по bTV

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дъщерята на Алекс Сърчаджиева й казала жестоки думи: Ти са най-гадната майка!

Покъртителна история припомни Алекс Сърчаджиева дни преди петата годишнина от смъртта на любимия си – актьорът Иван Ласкин. Тя направи изненадващото откровение като водеща на предаването „Животът по действителен случай” по Би Ти Ви, когато й гостува миската Наталия Гуркова. Явно в желанието си да я предразположи да сподели за […]

Subscribe US Now