Новата изненада на принцеса Шарлийн

Eдна от най-обичаните принцеси в света все по-често радва почитателите си, при това по всевъзможни начини. След като преди месец Шарлийн се завърна към обществения живот, сега изглежда се опитва да навакса пропуснатото време.
Принцесата на Монако зарадва туристи, дошли на посещение в княжеството.
В началото на седмицата 44-годишната Шарлийн неочаквано се оказа между групите туристи, пристигнали на организиран тур из двореца. Тя с радост размени прегръдки и се снима с хората, след което самата тя взе участие в тура.
Обиколката на двореца наистина беше специална, защото за първи път за публика бяха отворени залите и апартаментите в двореца, където съвсем наскоро бяха открити непознати до момента фрески от XVI век.
Стенните рисунки са в стила на Ренесанса и бяха разкрити случайно от работниците и реставраторите, заети с рутинното почистване и освежаване на някои от помещенията в двореца на князете на Монако.
Тронната зала, няколко апартамента, както и Галерията на Херкулес в двореца са затворени от 2015 г. за реставрация, която приключи едва наскоро. Туристическите обиколки в двореца са възобновени от 1 юли и ще продължат до 15 октомври.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мис Силикон се сгоди с диамант за... СНИМКА

Носителката на титлата “Мис Силикон” Жасмина Стоичкова се сгоди. Моделката е получила годежен пръстен с двукаратов диамант.  От няколко месеца тя се радва на нов мъж в живота си и очевидно връзката й се развива не само добре, но и доста бързо, коментират запознати. А половинката й я глези с всевъзможни луксозни почивки и скъпи подаръци. […]