Рачков нанесе жестока обида на Мария, певицата е бясна…

Миньончето на фолка Мария не може място да си намери след излъчването на последния епизод на предаването на Димитър Рачков, където той си позволи да я обиди по безобразен начин и успя да я уцели в най-слабото й място. 

Със сигурност водещият си е спечелил враг в нейно лице и си затваря пътищата да му гостува в бъдеще, ако изобщо екипът му се сети да я покани, тъй като в последните години е потънала в забрава и никой не се сеща за нейното съществуване. 
В една от игрите в шоуто “С Рачков всичко е възможно” един от участници трябваше да обяснява различни думи на останалите, но само използвайки звуци. И така Борислав Захариев и Герасим Георгиев – Геро трябваше да обяснят на колегите си Явор Борисов и Петър Калчев думата “отварачка”. 

В този момент се намеси водещият и хвърли подсказка на отбора. Рачков се обърна към тях с “Мара” и те веднага се сетиха как продължава. 
Фолк изпълнителката се слави с прякора “Мара отварачката”, след като преди много години участва в скандална реклама на бира. Мария никак не си харесва този прякор и дори е заплашвала журналисти, които продължават да я пишат така в материалите си. Затова сме сигурни, че на Рачков няма да му се размине и ще си има неприятности с певицата и нейната половинка Мирослав, който я следва навсякъде и често влиза в противоречие с нейни партньори./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво се случва със сина на Ловеца на крокодили

Наследството на Стив Ъруин продължава да живее с помощта на семейството му. Съпругата му Тери, както и двете им деца Бинди и Робърт, продължават да се занимават с опазване на природата и популяризиране на австралийските животни. Голяма част от вниманието е насочено към 24-годишната Бинди, която се омъжи преди няколко […]