Когато и Пиърс Броснан наруши закона

Забележително е, че вече на 70 години, Пиърс Броснан продължава да е все така отдаден на актьорската си професия. Следващият филм, в който ще можем да го гледаме, е уестърнът Uhe Unholy Trinity. В него бившият “007” влиза в ролята на баща, който иска от сина си да убие мъж, който го е натопил за престъпление.
Засега знаем още, че компания на Броснан в актьорския състав ще му правят Самюъл Л. Джаксън, Брандън Лесард и Итън Пек. Друго интересно около филма, е, че снимките са правени в щата Уайоминг, където се намира известният национален парк Йелоустоун.
От People обаче разбираме, че докато е бил там през ноември, Пиърс Броснан е нарушил закона. Изданието уточнява, че според наказателното дело, заведено в Окръжния съд в Уайоминг, актьорът е навлязъл в защитени термални зони на националния парк Йелоустон и е нарушил наложените ограничения. И двете провинения са посочени като “дребни нарушения”.
Въпреки това, Пиърс Броснан все пак ще трябва да се яви в правосъдния център на Йелоустоун на 23 януари. Засега коментар и допълнителна информация по случая от страна на адвокат или представител на актьора няма.
За термалните зони, разположени в националния парк, се знае, че включват горещи извори и гейзери, като именно заради тях от посетителите се изисква да спазват определени правила. Така например не са позволени достъпът вечер, както и къпането и плуването във водата.
Наред с това, туристите в Йелоустоун трябва да са наясно, че земята под термалните зони може да крие “кипящи горещи извори” и стъпването по нея може да е опасно. За да бъдат предотвратени инциденти, националният парк разполага с определени пешеходни алеи, с които посетителите се очаква да се съобразяват.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-хубавият подарък, който Скарлет Йохансон е получавала

Съвсем очаквано в дните около Коледа знаменитостите дасподелят кадри на празничната си украса у дома, подаръците, които са подарили и получили, както и моменти от Бъдни вечер и Рождество. И макар че Скарлет Йохансон няма профили в социалните мрежи, с които да ни зарадва с малко снимки “от кухнята”, интересни […]

Subscribe US Now