Изненада! Ненчо Балабанов се сгоди за… СНИМКА

Ненчо Балабанов вече няма причина да крие щастието си, защото е взел едно от най-важните решения в живота си – да създаде семейство с жената до себе си.

Актьорът изживява любовен романс с 13 години по-млада от него дама, която вече се хвали с красив годежен пръстен с голям диамант на ръката си.
Ето къде Ненчо Балабанов среща любовта и какво го удря в този момент… ВИДЕО
Двамата не са обявили официално за щастливата промяна в живота си, но бдителни техни последователи в социалните мрежи нямаше как да не забележат бляскавото бижу на ръката на красавицата. Според близки до двойката пък, двамата вече работят активно и за дете.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nencho Balabanov (@nenchob)

И за изненада на мнозина – избраницата на Ненчо Балабанов няма нищо общо с родния шоубизнес и дори не е известна. За сметка на това обаче, има много доходоносна работа, защото е търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании у нас. Тя обожава колите още от малка, когато започва да колекционира списания за коли и науча всички марки и модели, пише “Хотнюз”.
Ненчо Балабанов се обясни в любов! Вече не крие младото си гадже СНИМКИ
Припомняме, че преди да покаже коя е жената, в която се е влюбил, Ненчо Балабанов имаше и друга публична връзка – с певицата Йоана Драгнева, която пък днес е щастливо омъжена и вече има две деца. Двамата се разделиха преди шест години именно заради нежеланието на Балабанов, който има 16-годишен син, да се ожени за нея./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Емилия Кларк с подробности за здравословното си състояние

През 2019 г. Емилия Кларк реши, че моментът е настъпил и ще сподели с феновете си за здравословните проблеми, които са я измъчвали през предходните години. От разкритията на актрисата тогава стана ясно, че през 2011 и 2013 г., докато се е снимала в Game of Thrones е преминала през […]