Когато съпругът ти е по-суетен от теб

Пластичните операции и козметични процедури, на които се подлагат звездите, определено са любопитна тема за всеки. Свикнали сме да ги свързваме с известни дами от шоубизнеса, но се оказва, че от такива “подобрения” се възползват и господата.
Като например Джо Джонас от Jonas Brothers.
33-годишният музикант и съпруг на Софи Търнър казва пред People: “Всички остаряваме и част от остаряването е да се чувстваме добре в кожата си”. Затова той ползва специални козметични инжекции Xeomin, които опъват фините линии по лицето и са изчистени като състав.
“Не смятам, че е нужно да се притесняваме от такива неща”, допълва Джонас и пояснява, че продуктите, които ползва, се отразяват добре на бръчките на челото му, както и на белег, който има от дете между веждите си. “Харесва ми, че отпусна тази зона на лицето ми.”
Съпругът на Софи Търнър, с която имат две деца, пояснява, че иска да се пребори със стигмата върху това дали мъжете трябва да ползват подобни процедури. “Мъжете вече по-открито носят и грим, което е страхотно. Важно е да правим, каквото ни харесва, нали?”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Няма да повярвате коя наша звезда си призна, че е гей ВИДЕО

Напоследък табутата започнаха да падат и все повече млади открито говорят за своята сексуална ориентация. Оказа се, че сред родните ни звезди има много мъже, които си падат по хора от техния пол. И докато преди години се срамуваха да го признаят на глас, то към днешна дата вече не […]

Subscribe US Now