Брад Пит се появи в Instagram

За жалост на безбройните фенове на Брад Пит звездата не се подвизава нито в Instagram, нито във Facebook. Вероятно много от нас копнеят за този момент, когато русокосият сексимвол ще споделя лични “преживявания” в социалните мрежи. Но все пак той се появи… в Instagram?!
Звездата от “Троя” се показа в Instagram – в страницата на екшъна “Убийствен влак”, пише Independent.
На фона на Айфеловата кула, заедно с Джой Кинг, Тайри Хенри и Тейлър-Джонсън, Брад промотира дългоoчаквания филм, чиято премиера е на 5 август тази година.
Сандра Бълок, която също може да видим в лентата разкри, че Пит е получил епизодична роля в приключенския филм, в който тя участва “Изгубеният град”, след като са работили заедно върху “Убийствен влак”. Но е трябвало да използва фризьора си, за да го убеди да се включи, шеговито подмята Бълок.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мис България 2020 Венцислава Тафкова бяга от България заради... СНИМКА 18+

Голите снимки край басейна на Венцислава Тафкова отпреди няколко дни, определено провокираха серия от коментари за нея в социалните мрежи. Тунингованата Мис България 2020, която явно иска да привлече вниманието във виртуалното пространство, независимо дали го признава или не, този път пръска силикон и сексапил в съседна Гърция. Нещо повече […]