Мис България Теодора Мудева се съблече гола и изпоти мрежата с това ВИДЕО 18+

Мис България 2018 Теодора Мудева, която доскоро гледахме в “Игри на волята”, накара мъжката половина от последователите си в социалните мрежи да се изпотят пред мониторите си. Причината е ясна – тя пръска поредна доза сексапил – и то как!

Мудева, която приковаваше погледите и в риалити формата, свали горнището и показа бюста си в супер еротична фотосесия, в която е с годеника си Румен Радев, когото също видяхме в “Игрите”.
Сериозен здравословен проблем мъчи Мис България Теодора Мудева 

Фотографът Тонислав Дончев и гримьорът Цветан Пенев се погрижиха Теди и Румен да са пределно провокативни и секси – от бекстейдж моментите, показани във видео в профилите им, се вижда ясно и как рисуват голите им тела, а гърдите на Мудева са достатъчно видими, въпреки че брюнетката прави всичко възможно да ги прикрие с ръце.

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Tonislav Donchev (@tonislavdonchev)

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Tonislav Donchev (@tonislavdonchev)

Очаквано, коментарите под кадрите, спиращи дъха, заваляха като из ведро, а Мудева май не за първи път ще получи една дозина неприлични предложения, редом до комплиментите за умопомрачителния си външен вид.
Мудева от “Игри на волята” се оплака, че получава смъртни заплахи от…
Любопитна подробност е, че в същата фотосесия, е и Мишо от “Игри на волята”, който пък, на свой ред, се превъплъщава във филмовия персонаж Венъм./show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Tonislav Donchev (@tonislavdonchev)

Източник: blitz.bg
Next Post

Иво Карамански-младши призна всичко за момента, в който губи ръката си

Иво Карамански-младши удиви всички за пореден път, защото откакто изгуби едната си ръка при катастрофа, сякаш е изцяло нов човек, най-вече откъм изводи и осъзнатост. Синът на Нели Атанасова и покойния Иво Карамански наскоро направи и трогателна изповед за това, което му се е случило в онзи момент на инцидента, както и […]