Иво Карамански-младши призна всичко за момента, в който губи ръката си

Иво Карамански-младши удиви всички за пореден път, защото откакто изгуби едната си ръка при катастрофа, сякаш е изцяло нов човек, най-вече откъм изводи и осъзнатост.

Синът на Нели Атанасова и покойния Иво Карамански наскоро направи и трогателна изповед за това, което му се е случило в онзи момент на инцидента, както и за всичко след това, което едва ли в началото му е изглеждало дори и за минута оптимистично.
Иво Карамански-младши показа протезата на ръката и как живее след тежката катастрофа СНИМКИ

Към днешна дата Иво Карамански живее с протеза наместо ръка и от социалните мрежи става пределно ясно, че води съвсем нормален начин на живот. И не само това – той изглежда по-щастлив отвсякога до приятелката си Антоанет Пепе.
Александър Сано: Аз съм бащата на сина на кръстника на БГ мафията Иво Карамански
И освен всичко, наскоро е поиграл и тенис на корт, което съвсем удиви последователите му във виртуалното пространство.

“Нямах никаква идея как ще се справя оттук нататък. Впоследствие осъзнах, че просто трябва да се адаптирам или оправдавам. Не обичам излишното мрънкане, затова избрах второто”, гласи част споделеното от Карамански в поста му в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето кой е най-секси мъжът на годината

Традицията повелява, че по това време на годината изваждаме по-дебелите дрехи от гардероба и започваме мислено да се подготвяме за празниците. Също така повелява, че списание People трябва да обяви кой е най-секси мъжът на годината. Миналата година с тази титла се окичи Крис Евънс, а преди него честта имаше […]

Subscribe US Now