На какво е готова Ан Хатауей

Ан Хатауей сподели за суровата веганска диета, на която се е подложила преди време. Причина за това обаче не е суетата, а желанието ѝ да се подготви възможно най-добре за ролята си в предстоящия сериал на AppleTV+ We Crashed.
В сериала актрисата влиза в образа на Ребека Нойман – съпругата на основателя на компанията WeWork Адам Нойман. За целта Хатауей решава да изключи всички храни от животински произход и да яде само сурови или такива, които са приготвени при температури под 40-48°С.
Това разкри 39-годишната носителка на Оскар по време на интервю за The Late Show With Stephen Colbert преди два дни, обяснявайки, че Ребека е страстен веган”.
Ан Хатауей дотолкова се е вживяла в ролята, че в един момент дори е решила да направи растителната диета постоянна за самата себе си. Макар и малко след това да казва през смях, че в крайна сметка опитите ѝ са се провалили.
И колкото и да е отдадена на професията, актрисата все пак не пропуска да подчерте, че преди всичко е майка на две малки деца. Затова и вече ѝ е трудно да се “потопи” изцяло в служебните ангажименти. Или поне не така, както е успявала преди.
Сега се опитва все по-малко неща да пречат на времето, което отделя на 5-годишния Джонатан и 2-годишния Джак. И допълва: “Да, децата ме обичат и съм сигурна, че се интересуват от това, което правя, но преди всичко те просто имат нужда от своята майка”, пише Yahoo Life.
Премиерата на сериала WeCrashed е в утрешния, 18-и март, а в главните роли са поверени на Ан Хатауей и Джаред Лето.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now