Какво си казват Уилям и Кейт на най-популярната снимка от Trooping The Colour

Завръщането – макар и за кратко – на Кейт Мидълтън към публични активности продължава да бъде най-обсъжданата тема, свързана с кралското семейство тази седмица. Принцесата на Уелс застана редом до съпруга си и крал Чарлз на балкона на Бъкингамския дворец по време на Trooping The Colours.
Събитието, с което се отбелязва рождения ден на краля, е първата поява на Кейт, след като тя съобщи за раковата си диагноза през март. А от погледите, които си размени с Уилям, хората останаха възхитени от очевидно силната връзка между двамата.
Кралският фотограф Джеймс Уотлинг, който снима двойката по време на парада, разкрива повече подробности пред Hello.
“Това споглеждане между Уилям и Кейт – имам доста кадри с него, защото продължи дълго. Апартът ми снима 20 кадъра в секунда и наистина можеш да проследиш първото споглеждане, а след това как усмивката на Кейт постепенно става по-широка. И е прекрасно, нещо като завръщане. Като “радвам се, че отново си тук.”
Уотлинг отбелязва, че очевидно принцът и принцесата на Уелс имат много силна връзка. Кратките реплики, които си разменят, разчетени от четец по устните, са след преминавате но военновъздушните сили.
“Това беше много добро”, казва Уилям, на което Кейт отвръща: “Много добро, много хубаво”, пишат Mirror.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коя е секси половинката на Жоао Кансело от отбора на Португалия

Португалия е един от фаворитите за Евро 2024 и вниманието към футболистите в отбора е закономерно. И докато всички знаят коя е Джорджина Родригес – половинката на Роналдо, друга секси дама успя да привлече вниманието ни. Това е Даниела Машадо, жената до Жоао Кансело. Португалката демонстрира сексапилни форми пред своите […]

Subscribe US Now