Колко време е отнело на Натали Портман, за да стане супергерой

Само още няколко седмици ни делят от премиерата на “Тор: Любов и гръмотевици” – един от най-очакваните филми на Marvel през последните месеци.
Нямаме търпение да видим какви изненади ни е подготвил филмът, като една от тях отдавна вече е ясна. А именно завръщането на Джейн Фостър (Натали Портман) в екшъна. Тя беше част от първите два филма, но отсъстваше от третия.
Сега, в четвъртия, тя отново ще е налице, но не всичко ще е както преди. Просто защото Джейн по някакъв начин, който предстои да разберем какъв е, се е сдобила с могъщите сили на Тор. И съвсем логично изглежда в много по-различна форма.
Много по-нацепена, ако можем така да се изразим. За целта Натали Портман е трябвало да тренира както никога досега. В интервю за Variety актрисата казва, че за ролята в “Черен лебед” (2011 г.) от нея е било изискано да отслабне колкото се може повече.
Но за нито една роля досега не ѝ се е налагало да покачва мускулна маса. Портман казва, че за нея това е било невероятно предизвикателство. Физическата ѝ подготовка е отнела 10 месеца, през които актрисата е работила с персонален треньор.
Но който да било треньор не може да направи Натали Портман по-висока. Нещо, което е заложено в сценария на филма. Но за всичко си има решение, защото за целта е била изградена специална рампа, по която актрисата се е придвижвала, когато е има общи сцени с Крис Хемсуърт. За да изглежда висока колкото него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бременната Сузанита направи нещо шокиращо след раздялата... СНИМКИ

В живота на Сузанита май спокойствието може да се задържи рядко и за малко. В момента скандалната изпълнителка изживява поредната бурна емоция, за нейно съжаление доста негативна. Въпреки че е бременна и трябва да се въздържа от всякакви нервни изблици, ето, че и този път Сузанита успя да изненада… направо […]

Subscribe US Now