Татари буквално поискали главата на Джизъса СНИМКИ

Няма как при толкова любовни саги, миналото на Благо Джизъса да е скучно. Просто няма начин! Особено пък, като се има предвид кого е разгневявал преди време. Стигнало се дори дотам татари да искат да приложат към него древно правило за мъст.

Спомняте си, че една от жените на ексфутболиста бе красавицата Есмер, която е от татарски произход. След раздялата си с нея, той буквално щял да се прости с главата си заради обвиненията в изневяра, които май не са му чужди и в следващите връзки.
Джизъса пред БЛИЦ часове преди “Сървайвър”: Семеен мъж съм, няма да се поддам!

След края на отношенията си Есмер пусна многозначителен пост в социалните мрежи, от който става ясно, че Благой бил на два стана – и по-конкретно, че имал забежки с красавици от Москва.
Благо Джизъса с нов прякор в “Сървайвър”, не е за вярване как реагира СНИМКИ
Това, разбира се, стига до ушите на татарите, които тутакси решили, че искат да отрежат главата на българския футболист. Благо обаче успява да се измъкне само с финансови загуби и с обещанието никога да не се връща повече без изрична покана. Говори се, че лично един от големите в руския футбол е платил огромен откуп, за да запази главата на Джизъса на мястото й, пише “Телеграф”.

Припомняме, че скоро след провалената си връзка с Есмер, Георгиев се залюби с русата Златка, с която бяха заедно от 2018-та до миналата година Към днешна дата Джизъса вече е женен за друга жена – Полина, а Златка очаква второ дете от новия си приятел Карен.
От първата си съпруга – гимнастичката Христина Витанова пък, Благой има две деца./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Неочаквана проява от братовчедките на принц Уилям

Принцеса Даяна продължава да бъде част от най-новата история на монархията във Великобритания и обожаван образ за много британци и хора по цвят свят. Затова и всяка новина, свързана с рода й, представлява интерес. Като например факта, че две от дъщерите на брат й Чарлз Спенсър участваха в модно ревю […]