Дългоочакваното завръщане на принцеса Шарлийн

Принц Алберт и принцеса Шарлийн са сред най-обсъжданите кралски семейства в Европа. От години години състоянието на връзката им е под въпрос, а дългото отсъствие от Монако на принцесата миналата година още повече разпали твърденията за проблеми.
През отминалата седмица обаче княжеското семейство на Монако демонстрира, че не само е заедно, но и почти не се разделя заради поредица от общи ангажименти. Дали отношенията между Алберт и Шарлийн са гладки остава да гадаем, но на пръв поглед изглежда така.
През уикенда обаче 45-годишната принцеса отново пътува сама. Тя беше в родната си Южна Африка за участие в събитие, организирано от фондация “Принцеса Шарлийн”, която се занимава с безопасност на водите.
Шарлийн остана три дни в Сън Сити, където участва активно в инициативата “Да се научим да плуваме” – стотици южноафрикански деца получиха първите си уроци по плуване. Като бивша олимпийска шампионка по плуване, принцесата искрено се забавляваше и не пропусна да разговаря с много от децата.
Въпреки привидно доброто й настроение, нямаше как много хора да се запитат защо принцесата не е в компанията на съпруга си. Източник от княжеския дворец пояснява пред People, че Алберт наистина е имал намерения да я придружава, но още днес, 18 септември, трябва да лети за Ню Йорк за участие в Генералната асамблея на ООН – причината да пропусне пътуването до Южна Африка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Постъпката на Алкарас, която разгневи мнозина

След отпадането си от US Open Карлос Алкарас се върна в родната си Испания и бе посрещнат подобаващо, въпреки че не успя да стигне до финала и да се изправи отново срещу Новак Джокович. С една своя постъпка обаче си навлече и гнева на мнозина. Миналата седмица той присъства на традиционна […]

Subscribe US Now