Големи обрати в “Игри на волята”: Ожесточени сблъсъци връщат неподозирани герои на Арената

Туньо напусна “Игри на волята”, а Филип от сезон 4 се завръща тази вечер, за да се бори за място в „Игри на волята“ All Stars. Обратите в едно от най-екстремните шоу в родния тв ефир изглежда, че тепърва предстоят.

Петият сезон на риалити формата стартира грандиозно, предлагайки тежки битки и неочаквани обрати още в първата седмица. Вчера стана ясен и първият изгонен участник – репортерът Трифон Симеонов – Туньо. Той се изправи срещу съотборника си – компютърния гений Момчил Василев, който го победи безапелационно в тежката битка за оцеляване.
С този хитър ход Краси Дунев изненада всички в “Игри на волята” СНИМКИ

Всяка събота вечер по NOVA зрителите ще станат свидетели на нов вид битки. Те ще противопоставят най-силните и култови бивши участници срещу претенденти от кастингите на „Игри на волята“, които не са получили място в сезон 5. Залогът е висок – билет за сезон All Stars при победа на опитните състезатели и директен пропуск за сезон 6, ако спечели претендентът.
Първата битка е още тази вечер от 20:00 часа по NOVA и в нея ще се включи един от най-способните участници и подгласник на победителя от сезон 4 – Филип Атанасов – Фифо.
Участник от “Игри на волята” е правил зъбите на Иван Христов СНИМКИ
Новите битки ще изиграят ключова роля за племената в “Игри на волята” 5. Всяка седмица Амазонките, Гладиаторите или Старейшините ще имат възможност да дадат своя залог за победителя в сблъсъка. Дали ще заложат на претендента за сезон 6 или звездата от “Игри на волята”, ще зависи само от силната им интуиция. Ако успеят да познаят победителя в кастинг битката, те ще печелят сериозни предимства. При грешен залог обаче предстоят наказания, които могат да разбият на пух и прах всички стратегии в племената.
Победителят от сезон 4 Алекса също ще стане част от новите кастинг двубои. На Арената ще видим и още двама шампиони – Андрей Гридин от сезон 3 и Милен Цветков от сезон 2.

Двама от най-запомнящите се играчи от третия сезон на екстремното риалити – Стартимир Георгиев и Димитър Морунов, както и “амфибията” от сезон 4 – Георги Янев също ще участват в битките.
Сред дамите за място в звездния сезон ще се борят Михаела Тодорова и Зорница Стоилова – две от най-силните състезателки от сезон 4. Чаровната и борбена Джералдин Тодорова от сезон 2 също ще се завърне на Арената, за да премери сили с претендент за сезон 6. С нея обаче списъкът на силните жени не свършва. Отново в битка ще видим и Ваня Запрянова, бронзовата медалистка от “Игри на волята” 2.
Гледайте първата от новите кастинг битки на „Игри на волята“ тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Източник: blitz.bg
Next Post

Изтекоха кадри, разкриващи неочаквано обединение в "Игри на волята" ВИДЕО

Стартът на “Игри на волята” може и да се е случил преди броени дни, но това не означава, че всичко е по сценарий. Особено пък, ако има задкулисни ситуации, които не са предвидени за зрителското внимание, или поне не още. “Господарите”, които от тв предаване минаха в онлайн вариант, показват […]

Subscribe US Now