Срамува ли се от килограмите си Ребел Уилсън

Ребел Уилсън и преди е говорила открито за борбата с килограмите си и фитнес целите, които има. И след като миналата година разкри, че с промяна в начина си на живот е успяла да свали цели 35 килограма, спечели възхищението на мнозина.
Сега обаче Ребел признава, че отново е напълняла и както досега, не се срамува да коментира как изглежда.
В Instagram пост тя споделя, че по време на най-скорошната си почивка с гаджето си Рамона Агрума, е качила три килограма. Явно е, че се е възползвала от екстрите на грижливото обслужване в луксозния хотел в Кападокия, където двойката е била отседнала.
А и самата Ребел си признава, че е загубила всякакъв самоконтрол. “Но знаете ли какво? Мога да се събудя утре и да отида на фитнес, да се хидратирам, да ям здравословно и да обичам себе си”, допълва тя в описанието към снимката, на която позира в розов бански пред басейн.
И завършва посланието си по още по-вдъхновяващ начин, доказващ още веднъж колко важно е да запазим позитивност и целеустременост:
“Не помага да сме лоши към себе си, но знам какво е да чувстваш вина след преяждане. Но ако си като мен, просто знай, че ти си повече от единствено теглото си – то не те определя, дай най-доброто от себе си да живееш здравословно и не бъди лош със себе си. Бъди своята най-добра версия.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актрисата Христина Джурова се залюби с художник

Актрисата Христина Джурова, известна като екранната Мая от сериала на БНТ „Аз и моите жени“, е лудо влюбена в художника, музикант и актьор Нейчо Петров. Любовта им пламва по време на работа. Сега двамата са неразделни и вече живеят под един покрив. Пловдивчанката, която направи силни роли и във филма „Братя” по […]

Subscribe US Now