Звездните деца, които се самоопределят по различен начин

Не само известните личности, но и обществото като цяло стават все по-либерални към различните. Но звездите винаги привличат повече внимание, взимат се за пример и мнозина ги подражават. Затова обръщаме внимание на техните действия, които често създават тенденции.
Все по-често например звездите проявяват разбиране към своите децата, които са решили да се самоопределят по различен начин – например не искат да са момичета, каквито са родени. Някои още по време на бременността и докато наследниците им са съвсем малки заявяват категоричната си позиция – че ще ги оставят да се определят както пожелаят, само да бъдат щастливи. Нали това е най-важното, което все иска за детето си?
Веднага се сещаме за Емили Ратайковски, която неведнъж е изразявала точно тази позиция. Няколко пъти виждаме и сина й Аполо Беър с розови дрехи. Тя също така не крие, че му купува и кукли, защото иска да има “баланс” в играчките му и явно сам да прецени кои му харесват повече. Е, някои със сигурност не харесват подобен модел на възпитание, но виждаме и редица примери за пораснали деца, които се признават за различни, а остават все така близки и обичани от звездните си родители.
Преди дни дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър Серафина открито призна, че иска да я наричат Фин и явно вече се самоопределя като момче. След години на трансформация, залитане по късите прически и широките дрехи, вече няма какво да крие, а родителите й подкрепят всяко нейно решение, дори да трябва да се обръщат към детето си с “те”.
Дъщерята на Дженифър Лопес и Марк Антъни Ема също предпочита да се обръщат към нея с неутралното Еме и това отдавна е прието от известната й майка, която не само не се срамува, но и истински гордее с нея, наричайки я и “любимият ми сценичен партньор”.
Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли Шайло също прави стъпка по стъпка към своята трансформация и при всяка публична поява я виждаме с момчешки дрехи и прическа. Известната й майка преди три години призна пред Vanity Fair, че наследницата й сама е проявила интерес към мъжките дрехи и е заявила, че иска да бъде момче.
А още от съвсем малка е искала да се обръщат към нея с Джон или Питър, потвърди нейния баща. Все още обаче няма потвърждение дали наистина се е подлагала на процедури по смяна на пола, каквито твърдения имаше наскоро. 
Дъщерята на актрисата Джейми Лий Къртис Руби разкри през 2021 г., че е транссексуална и иска да се обръщат към нея с “те”. Малко сме това признание известната й майка заяви, че я подкрепя напълно и ще се съобрази с нейното желание, припомня Daily Mail.
Чарлийз Терон е горда майка на две осиновени деца. И никога не е крила, че отглежда сина си Джаксън като момиче, защото още когато е бил на три години той й е казал, че “не е момче”.
И актрисата никога не е имала проблем с това, дори напротив – винаги е бил горда и щастлива да застане с двете си момичета на червения килим. Но не иска да говори повече за детето си и неговата идентичност – предпочита един ден то да ни разкаже всичко.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Прозрачна рокля и без бельо - съпругата на Кание Уест продължава с провокациите

Бианка Ченсори продължава да провокира интереса към себе си. Отново рамо до рамо със съпруга си Йе, 29-годишната австралийка беше снимана облечена в напълно прозрачна къса рокля по нея и и без никакви дрехи, които които да покриват интимните й зони. Изглежда, че отдолу под тоалета си, който беше съчетала […]

Subscribe US Now