Прозрачна рокля и без бельо – съпругата на Кание Уест продължава с провокациите

Бианка Ченсори продължава да провокира интереса към себе си. Отново рамо до рамо със съпруга си Йе, 29-годишната австралийка беше снимана облечена в напълно прозрачна къса рокля по нея и и без никакви дрехи, които които да покриват интимните й зони. Изглежда, че отдолу под тоалета си, който беше съчетала с подходящите високи токчета, Бианка не носи никакво бельо.
Дръзката ѝ визия отново стана причина за разпалени коментари в социалните мрежи от редица последователи на рапъра, които продължават да се чудят какво целят Кание Уест и съпругата му. И докато някои смятат, че 29-годишната архитектка е поредната жертва на Йе, който я е обсебил напълно и дори й казва как да се облича, други са на мнение, че провокативното им поведение е част от добре премислен план. А основната им цел е да засенчат Ким Кардашиян и всички да говорят само за тях. Струва ни се, че успяват.
През последните няколко седмици двойката беше забелязана на различни места в Лос Анджелис на няколко пъти, а съпругата на Йе носеше някои от най-уникалните си модни дрехи до момента. Сред най-забележителните тази година бяха миниполите, прозрачните дантелени клинове и неоновите клинове с ниска талия.
Йе и Бианка са женени от декември 2022 г., малко след като той финализира развода с бившата си съпруга Ким Кардашиян. През 2023 г. се разпространяваха слухове за раздяла между рапъра и настоящата му спътница в живота, като според някои източници семейството на Бианка е основен фактор да се стигне до разтрогване на отношенията им. 
Изпълнителят на “Stronger” и моделът обаче опровергаха слуховете за раздялата индиректно, след като бяха забелязани да пътуват заедно по света в края на миналата година, припомня Hollywood Life.
Въпреки това все по-упорито се говори в медиите, че семейството на Бианка продължава да се тревожи за брака й с Кание Уест. През март Daily Mail писа, че бащата на Бианка, Лео, искал да проведе “сериозен разговор” с Йе, за да обсъдят разголените тоалети на Бианка, но пътуването им до Австралия, където живеят родителите на 29-годишната архитектка, така и не се състоя. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Българинът с награда BAFTA за най-добра музика за играта на 2024 г.

Вчера, 11 април, се проведоха 20-ите награди на британската академия за филмово и телевизионно изкуство BAFTA Game Awards. В една от най-важните категории – тази за най-добра игра на годината, бе отличена Baldur’s Gate 3. Ролевата игра, базирана на Dungeons&Dragons, грабна общо пет награди. Сред тях бе и тази за […]

Subscribe US Now