Голяма звезда влиза във „Фермата“, слуховете сочат Бербатов и Пулеви

Българска знаменитост със световна слава влиза във „Фермата“, научи „БЛИЦ“, а появата й в риалитито, което стартира на 3 септември, ще предизвика истински фурор.

Продуцентите са водили преговори месеци наред, за да ангажират в предаването една от най-големите родни звезди, но на този етап категорично отказват да разкрият името й.
Вероятно това няма да бъде представител на шоубизнеса, защото зрителите не биха се трогнали от поп или чалга певец. Залаганията са, че по-скоро на екрана ще изгрее популярен спортист.
 

На този етап слуховете се въртят около футболиста Димитър Бербатов, който навремето се прослави в „Манчестър Юнайтед“ и „Фулъм“. В обращение са също имената на братята Пулеви – Кубрат и Тервел. Въпреки че предизвикват полярни мнения и реакции, двамата имат твърдо ядро от почитатели.
Който и от тях да влезе във „Фермата“, със сигурност ще прикове зрителите. В предишните сезони риалитито също успяваше да привлече известни личности, но само като специални гости, а не като редови участници. Сред тях бяха икономистът Владимир Каролев, който вече не е между живите, гимнастикът Йордан Йовчев и певецът Орлин Горанов./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Адисън Рей - очарователна и секси

Адисън Рей и преди ни е оставяла с широко зяпнала от изумление уста. Няма как да не признаем, че провокациите ѝ се получават всеки път. И ето, че сега отново приковава погледите към себе си. Това лято актрисата се наслаждава на морската си почивка в Европа и щедро споделя мечтателни […]