Как се забавлява Чарлийз Терон с двете си дъщери

Чарлийз Терон е майка на две момичета – по-голямата ѝ дъщеря Джаксън е на 11 години, а по-малката Август е на 7. И двете са осиновени.
В интервю за People от 2018 г. актрисата споделя, че винаги е виждала осиновяването като своя път към майчинството. И обяснява, че решението ѝ в голяма степен е повлияно от израстването ѝ в Южна Африка и наблюденията ѝ върху деца в нужда и сиропиталища.
“Дори когато бях във връзки, винаги съм била честна с партньорите си, че осиновяването е начинът, по който искам семейството ми да се разрасне един ден. Определено не беше втори вариант за мен. Винаги е бил първи”, допълва Чарлийз Терон.
Сега вече тя е щастлива майка и макар да не разкрива много подробности около личния си живот, понякога споделя за промените, които настъпват, докато израстват дъщерите ѝ.
Така например на събитие през септември миналата година Чарлийз Терон издава, че по-голямата ѝ дъщеря вече е в средно училище и този преход е бил труден и за двете.
“Да имаш деца означава да си наясно с промените, които идват, а те се случват наистина бързо и е като огромен скок от една година към следващата. Затова е винаги вълнуващо да видиш къде ще са догодина”, казва актрисата.
Макар и вече дъщерите ѝ да са по-пораснали, Чарлийз Терон винаги намира време, в което да се забавляват съвсем по детски заедно. И доказателство за това е последното им пътуване до най-щастливото място на Земята.
В Instagram профила си актрисата е споделила няколко снимки с момичетата си от пътуването им до Walt Disney World за пролетната ваканция.
“Режим пролетна ваканция в действие”, пише Чарлийз Терон в описанието на поста си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Чарлз ще отдели само няколко минути на Хари

Тази седмица изненадващо стана ясно, че принц Хари планира да пристигне съвсем скоро в родината си. Посещението му съвпада с доста труден период за кралското семейство, в който крал Чарлз и снаха му Кейт Мидълтън се борят с рак. Причината за пристигането на малкия син на краля обаче не е […]

Subscribe US Now