Татяна е на върха на щастието след тези две победи в “Сървайвър” ВИДЕО

Певицата Татяна доказа, че не е слаб играч и мястото й в “Сървайвър” е съвсем заслужено. Вън от играта са всички, които я сочеха с пръст като “най-слабото звено” в племето, а тя остава сред финалистите и има реален шанс да спечели шоуто. 

В последния епизод видяхме как Татяна затвори устата на всички хейтъри, след като спечели две поредни битки, Най-важната беше тази за имунитет, с което си гарантира оставането в шоуто поне до следващия съвет. 
“Прекрасно е чувството, когато имаш възможността да спечелиш не една, а две игри за деня. Великден, беше деня, в който не ядох козунак, но пък чувството от победата е велика”, хвали се “майката на племето”, както я наричат всички в “Сървайвър”. 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Singer/ Fitness girl ️‍️ (@tatyanasinger)

Докато пътуваше с лодка към спечелената си награда, Татяна изнесе истински концерт на съотборниците си Павел и Дани. Тя запя акапелно едни от най-изветсните народни песни, с които напомни за родината и очите на всички се навлажниха със сълзи. 
“Пътуваме за награда, а песента е навсякъде с нас. Едни от най-истинските и незабравими моменти в “Сървайвър”. Тогава, когато си пред поредното изпитание и предизвикателство със самия себе си, отношението с моите съотборници е най-важно”, заяви Татяна.
Павел вече не е в играта, след като бе изигран от неговата коалиция. След това се изправи в битка за оцеляване срещу Благой Георгиев и Мария, но не успя да се справи и се размина с мечтата си да победи в шоуто./show.blitz.bg
 

 

 

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Singer/ Fitness girl ️‍️ (@tatyanasinger)

Източник: blitz.bg
Next Post

Горчиво! Джия се похвали с гадже след "Ергенът"

Певицата Джия, чието истинско име е Гергана Анчева, може и да не стигна до финала в шоуто „Ергенът”, но пък е срещнала любовта извън предаването. След отпадането си чалга изпълнителката разкри, че има ново гадже. Връзката им започнала преди 2 месеца. „Този път е взаимно. Той е всичко, за което […]