Хейли Бийбър разкри каква е пречката пред огромното ѝ желание за деца

Хейли Бийбър за пореден път е напълно откровена и разказва за живота си с Джъстин. В скорошно емоционално интервю, моделът обясни защо двамата все още нямат деца, въпреки че това е нещо, което толкова силно желаят.
“Няма ден, в който да не плача заради това”, споделя 26-годишната звезда пред The Sunday Times.
Хейли и Джъстин неведнъж са разкривали желанието си да разширят своето семейство. Дори директно са заявявали, че правят опити за бебе, макар и “никой да не знае колко време ще отнеме този процес.”
Двамата сключиха брак през юли 2018 г., а още след пищното сватбено тържество Хейли сподели пред Vogue Arabia, че е “обича децата и няма търпение да имам свои собствени”.
И въпреки силното си желание, с днешна дата Хейли разкрива, че се страхува да се реши на тази важна крачка. “Достатъчно е, че хората говорят какво ли не за мен, съпруга ми и за приятелите ми. И не мога да си представя, че ще трябва да се изправя срещу такива, които ще злословят за едно дете”, аргументира се тя и продължава: “Може само да направим най-доброто, на което сме способни и да отгледаме децата си в обич и безопасност.”
Откакто започна да се среща с Джъстин, Хейли се сблъска с наплив от омраза в интернет – и по-специално от страна на феновете на Селена Гомес, припомня InStyle. В началото на годината Хейли получи дори директни заплахи, след като беше обвинена, че се е подиграла с Гомес заедно с близката си приятелка Кайли Дженър.
Месец по-късно тя разкри колко зле ѝ се е отразило всичко това, добавяйки, че 2023 е годината с едни от най-лошите моменти в живота ѝ.
По време на разговора си с The Sunday Times Хейли споменава и реакцията, която е получила във връзка с преживения от нея миниинсулт през 2022 г. “След като бях хоспитализирана, веднага се появиха спекулации със състоянието ми в интернет. А исках аз да разкажа за случилото се, със собствените си думи. Просто не искам другите да диктуват как да живея живота си”.
Хейли добави: “Понякога ми се иска да се изолирам някъде, далеч от всички. Но от друга страна не мога просто да стоя затворена вкъщи.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой ще бъде на корицата на Sports Illustrated Swimsuit

Традицията повелява, че по това време на годината Sports Illustrated Swimsuit разкриват кои са моделите, които не само ще блеснат на страниците на списанието, но и ще са на корицата. И тази година не се прави изключение, като за пореден път корицата няма да бъде само една, а ще има цели […]

Subscribe US Now