Защо децата на Кейт Мидълтън не я посетиха в болницата

В началото на отминаващата седмица Кейт Мидълтън беше изписана от болницата London Clinic, където лежа близо две седмици след операция в коремната област. Самата процедура, както и престоят й там, бяха обгърнати в мистерия.
Така и не стана ясно от какво точно се е оперирала принцесата на Уелс, а от личната й администрация в Кенсингтън потвърдиха, че тя иска да не привлича вниманието към London Clinic, за да запази личното пространство и на останалите пациенти.
Стана ясно още, че по време на 13-те й дни там Кейт е била посетена няколко пъти от съпруга си принц Уилям. Нито едно от децата й обаче не е идвало да я види в болницата. Това, разбира се, може да има връзка и с разпоредбите в болничното заведение, които не позволяват посещения на деца.
Според кралската биографка Ингрид Сюърд обаче причината да не видим принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис на посещение на майка си е друга. “Тя не искаше да създава излишна суматоха, и без това много се разшумя покрай постъпването й”, казва тя пред People.
Вместо това Кейт Мидълтън е предпочела да поддържа с децата връзка по обичайния начин, по който го прави, когато не е у дома – през FaceTime. А сега вече цялото семейство Уелс е в дома си в Аделаид Котидж, където Кейт със сигурност се чувства най-добре.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Знаменитости, които не обичат (и рядко дават) интервюта

Знаменитостите са наясно, че славата върви ръка за ръка с широкия обществен интерес както към кариерата им, така и към личния им живот. Затова и повечето от тях са се примирили, че често им се налага да дават интервюта. Има обаче и известни личности, които правят всичко възможно, за да […]

Subscribe US Now