Знаменитости, които не обичат (и рядко дават) интервюта

Знаменитостите са наясно, че славата върви ръка за ръка с широкия обществен интерес както към кариерата им, така и към личния им живот. Затова и повечето от тях са се примирили, че често им се налага да дават интервюта.
Има обаче и известни личности, които правят всичко възможно, за да попадат възможно най-малко под светлината на прожекторите. Ето няколко от тях, както и какви са причините да мразят (и рядко да дават) интервюта.
Кейт Мос
Супермоделът вече дава интервюта само на хора или медии, които харесва.
През 2010 г. Кейт Мос разкрива, че в началото на кариерата си е имала лош опит, тъй като умишлено са се пишели “ужасни” неща за нея.
Британското кралско семейство
Въпреки че животът им се следи непрекъснато и изкъсо от медиите, членовете на британското кралско семейство рядко дават интервюта.
Уилям и Кейт например са давали едва няколко интервюта през годините, като едно от най-очакваните им беше през 2010 г., когато се сгодиха.
Хоакин Финикс
Той също рядко е давал интервюта, макар че е имало изключения през годините. Освен това е сред актьорите, които избягват да попадат под светлината на прожекторите и са съвсем “нормални” и дори отглеждат зеленчуци в градината си.
През 2018 г. пред The Independent Хоакин Финикс разкрива, че няма против интервюта на четири очи, но това, което истински го кара да се чувства неудобно, са пресконференции с много хора и фотографи.
Бионсе
От 2013 г. насам певицата се е съгласила само на няколко избрани прес събития. В документалния си филм от 2014 г. Beyonce: Life is but a Dream самата тя признава, че ѝ е трудно да не разкрива много по време на интервюта.
Според Бионсе, когато става дума за музика, е важно въздействието на гласа на изпълнителя. Неговият личен живот пък трябва да си остане личен.
Крисчън Бейл
Той е сред актьорите, които няма да видим често в предавания. И то не защото не го канят като гост, а защото самият той е решил да запази личния си живот в тайна. През 2006 г. пред Metro Крисчън Бейл все пак обяснява защо.
“Аз самият не искам да знам за живота на други актьори. Затова и не искам хората да знаят твърде много за мен. Това ни запазва “чисти”, когато трябва да влизаме в роли.”
Даниъл Дей-Люис
По време на цялата си кариера актьорът всъщност почти не е давал интервюта. През 2008 г. пред The Guardian споделя мнение, което е много близко до това на колегата му Бейл.
“Актьорите никога не трябва да дават интервюта. След като разберете какъв цвят чорапи носят те, ще го запомните следващия път, когато ги видите в роля, и това ще ви попречи. Не е в ничий интерес”, издава Даниъл Дей-Люис.
Холзи
Певицата никога не е обичала да дава интервюта, но все пак го е правила през годините.
Когато обаче преди около три години в списание Allure излиза нейно интервю, в което твърди, че думите ѝ са били изопачени, Холзи не само качва ядосан пост (вече изтрит) в социалните мрежи, но и категорично отказва повече да дава интервюта.
Джона Хил
Покрай работата си по филма Stutz от 2022 г. актьорът преживява нещо като катарзис. Тогава взема решението да спре с медийните изяви.
Като причина Джона Хил посочва тревожност, която се е влошавала заради медийни изяви и публични събития.
Мери Кейт и Ашли Олсън
Близначките станаха известни още като деца, но прекратиха актьорската си кариера.
Сега Мери Кейт и Ашли Олсън се занимават със собствен бизнес – марката дрехи The Row, и не само вече не дават интервюта, но и като цяло избягват общественото внимание, пише Just Jared.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Филмът със Сандра Бълок, който първо беше критикуван, а сега е хит

Когато излезе преди няма и две години, “Изгубеният град” не получи най-добрите отзиви от критиците. Но след като наскоро бе добавен в Netflix, заваляха суперлативи от страна на зрителите. Главните роли в комедията са поверени на Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм, а малко участие има дори и Брад Пит. И несъмнено […]

Subscribe US Now