Тайната среща на Бритни Спиърс и Елтън Джон

Напоследък Бритни се бе отдала на летни приключения и все вълнуващи моменти в личния си живот – сватба, след това меден месец… Но ето че сега тя отново ни изненадва с голяма новина, на каквато дълго време се надявахме.
Певицата прави дългоочакваното си завръщане в музиката. И то какво завръщане само!
Бритни Спиърс е записала дует заедно не с кого да е, а Елтън Джон. За да запазят идеята си в тайна и да изпеят хитовата песен на Елтън от 1971 г. “Tiny Dancer” двамата дори са се срещнали тайно, пише Page Six.
За да чуем как им се е получил съвместният проект обаче, ще трябва да почакаме още малко. Парчето се очаква да излезе през следващия месец.
“Идеята беше на Джон, а Бритни му е голям фен”, издава източник. Той споделя още, че двамата вече са я изпълнявали пред хората в звукозаписното студио и са ги впечатлили. И то толкова много, че вече има очаквания това да бъде новият музикален хит за това лято.
Признаваме, че вече ни се иска Бритни и Елтън по-скоро официално да пуснат песента, за да я чуем. Все пак, не сме слушали Бритни в ново парче откакто през 2016 г. излезе “Slumber Party”, част от албума ѝ “Glory”.
А пък “Tiny Dancer” е добре познат хит на Елтън Джон. Още повече, че се нарежда на 47-о място в класацията на Rolling Stone с най-великите песни на всички времена – 500 Greatest Songs of All Time за 2021 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не сте виждали Мария Бакалова в прозрачна рокля и толкова секси СНИМКА

Наскоро Мария Бакалова публикува любопитна снимка в личния си профил в социалната мрежа, която нямаше начин да не предизвика серия от коментари по неин адрес. Причината е повече от видима – прозрачната черна рокличка, с която е облечена младата ни актриса. Доста провокативно от нейна страна и със сигурност приковаващо […]