Александра Богданска – ослепителна на червения килим във Венеция

Алекс Богданска сподели с феновете си дълго пазена тайна и успя да изненада всички. На стори в Instagram тя разкри радостната новина, а именно, че е поканена да гостува на филмовия фестивал във Венеция, който тази година се провежса за 80-и път.
“На 30 август се даде стартът на филмовия фестивал във Венеция, който се провежда за 80-и път и Александра Богданска от България е тук. Ше има червен килим. Ще мина наравно с всички актьори, известни личности и продуценти.”, похвали се самата тя на феновете си.
И точно това се случи. Инфлуенсърката не пропусна да разкаже на феновете си всяка една подробност от гостуването си на престижния кинофестивал, като сподели кадри и видео от пристигането си, приготовленията, вечерята, както и бляскавата ѝ визия, с която е избрала да мине по червения килим. Освен тези важни моменти обаче, Алекс Богданска направи и друго. 
Тя отдели време, за да разкаже на последователите си колко много се притеснявала от това да присъства на това важно светско събитие, като не пропусна да благодари за огромната подкрепа на всички, които са я окуражавали и са ѝ писали, че изглежда чудесно и искрено се радват за нея. 
От качените снимки в Getty ясно се вижда, че Александра Богданска по нищо не отстъпва на световните знаменитости и визията ѝ е просто прекрасна. Виждаме родният модел да позира пред десетките фотографи в елеганта прозрачна рокля в телесен цвят с бели перли на Pembe Kenan Couture на премиерата на филма Ferrari. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мъжът на Наталия Симеонова получи остър пристъп на морето

На Денис Ризов започна да му личи, че вече не е първа младост. 59-те му години са го направили доста тромав, а постоянното пафкане на цигари също се е отразило на физическата му форма. Сега рокаджията бизнесмен не може да направи и три крачки, без да се задъха и закашля. […]

Subscribe US Now