Мъжът на Наталия Симеонова получи остър пристъп на морето

На Денис Ризов започна да му личи, че вече не е първа младост. 59-те му години са го направили доста тромав, а постоянното пафкане на цигари също се е отразило на физическата му форма. Сега рокаджията бизнесмен не може да направи и три крачки, без да се задъха и закашля.

Че басистът на “Ахат” е грохнал, се убедиха тези дни и папараците на “Уикенд”. Те го засякоха с “далекобойните” си обективи на Черноморието.

Музикантът и продуцент на предаването “Търси се” паркира BMW-то си в Царево, където го чакаше за среща композиторът Явор Русинов. За рандевуто в топлия августовски следобед Денис се бе издокарал с бяла тениска, къси спортни панталони до под коляното и високи кецове.

Още с излизането от колата Ризов побърза да запали цигара. Той всмукна жадно от фаса и тръгна пеш към мястото на срещата, но само след няколко крачки започна да се задъхва и да пръхти. Дългокосият музикант дори натисна с ръка корема си, за да раздвижи диаграфгмата си и да поеме въздух.

Въпреки пристъпа, съпругът на Наталия Симеонова не хвърли цигарата, а продължи да пуши. Той пафкаше като комин и по време на разговора си с Явор Русинов. Двамата си купиха вода и кока-кола от малко крайморско магазинче, а после седнаха на каменна пейка, за да приказват по работа./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Юлиан Вергов щурмува морето с нова жена до себе си ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Юлиан Вергов курортува на Южното Черноморие с чаровна брюнетка. Двамата попаднаха във фокуса на папараци, докато пазаруваха в местен супермаркет. До магазина те пристигнаха с червен скутер.  Звездата от сериала “Откраднат живот” шляпаше по джапанки и дори в супера носеше моторджийската каска на главата си. Пременен с широки панталони до […]

Subscribe US Now