Тихата война на Камила и Меган Маркъл

И докато Бъкингамският дворец запазва мълчание по отношение на документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл, което хвърли доста обвинения към кралското семейство, някои негови членове успяват да отговорят, макар и индиректно, на видяното в Harry & Meghan.
Докато принцът и принцесата на Уелс са избрали да запазят мълчание и да се държат сякаш не знаят нищо за продукцията на Netflix, Камила намери доста любопитен начин да покаже позицията си спрямо херцозите на Съсекс.
75-годишната кралица-консорт отиде на коледен обяд със свои познати. Това се случи на 14 декември, като събитието е имало съвсем личен характер, което означава, че Камила не е била в ролята си на официално лице на него.
Обядът се състоя в ресторантът със звезда Мишлен Murano в лондонския квартал Мейфеър. И би останал незабелязан, ако не бяха някои от гостите, делили маса с кралицата-консорт. Освен актрисите Джуди Денч и Маги Смит, компания й правеха Пиърс Морган и Джеръми Кларксън, съобщават от Daily Mail.
Тук е мястото да припомним, че Морган е един от яростните критици на Меган Маркъл още от времето й в кралския двор. Преди няколко дни Джеръми Кларксън, известен най-вече като водещ на автомобилното шоу Top Gear, написа статия за съпругата на принц Хари, която беше публикувана в The Sun.
“Мразя я”, пише той. “Мразя я на клетъчно ниво. Нощно време не мога да спя, лежа и скърцам със зъби, и мечтая за деня, когато ще я разходят гола по улиците на всеки град във Великобритания, докато тълпите скандират: Срам, срам!, и я замерят с екскременти”, гласи част от статията му.
Текстът, разбира се, спечели адски много критики по адрес на Джеръми Кларксън за унижение и подтикване към жестокост спрямо Маркъл. И за изключително лош вкус, бихме добавили ние.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Джони Деп изненада свой фен

Актьорите нямат навика често да правят изненади за феновете си. В повечето случаи се получава обратното. Джони Деп обаче определено успява за изненада един от своите най-верни фенове и то съвсем неочаквано. Не вярваме да са много хората, които не са гледали Джони Деп в една от най-запомнящите му се […]

Subscribe US Now