Ето коя фолк звезда е родила тайно преди броени дни СНИМКА

Попфолк звезда стана майка за първи път тихомълком и без много шум. Радостното събитие се е случило на 4 юли. 

Два дни по-късно тя обяви благата вест, което обяснява дългото й отсъствие от музикалната сцена. Не е ясно дали възнамерява да възобновява музикалната си кариера, но пък много нейни колежки я поздравиха за бебето. 
“Доника Мария.  Обичаме те! Трябваха ми няколко дни да осъзная как е възможно да си толкова перфектна. И моя. Най-хубавите дни в живота ми, споделени с най-добрия, грижовен, страхотен татко и най-любимите ми хора. Ще дам всичко от себе си да съм най-добрата майка за теб”, написа в Инстаграм младата пайнерка Палома. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Paloma (@palomaamitevaa)

Теди Александрова, Лидия и Десита са сред колежките на Палома, които побързаха да я поздравят и да се разпишат с пожелания за бебето. Наталия Кобилкина също се отчете с поздрав. 
Палома е известна инфлуенсърка, а от 2021 година се мъчи да пробие в попфолка. Направи две успешни песни с Анелия и Теди Александрова, както и една самостоятелна. Но изглежда семейното щастие в този момент е по-важно за напористата Палома./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Провокациите на Емили в Париж

Преди да забременее и роди, Емили Ратайковски доста често използваше профила си в Instagram, за да ни напомня (и показва) колко е секси. След това леко забави темпото, но от време на време отново напомня за себе си. Само преди няколко дни например публикува снимка, на която е легнала чисто гола до […]