Мира Добрева проговори за скандала с Драго Чая и завръщането му на екран СНИМКА

Мира Добрева и Драгомир Драганов се скараха сериозно, след като тв водещата му отмъкна под носа предаването “БНТ на 60”. Тези дни стана ясно, че Драго Чая се връща на екран и си взима предаването, което е с малко по-различно име, но в същата стилистика. 

Мира не издържа и открито проговори за отношенията си с Драго, които толкова време отказваше да назове публично и още повече подклаждаше слуховете за тяхната вражда. 

“Кръгът на твоя телевизионен живот отново се завърта, друже. Обдари го със знанията си, поръсѝ го с чара си, изживей го пълноценно и в благодарност за таланта, с който си се родил. Ти, треперливо сърце, нека пребъдеш в делата си! Благодаря ти, че устояхме на всяка буря, която не прекърши клоните на приятелството ни. На добър час на новото-старо твое предаване “БНТ завинаги”, пише тя в социалните мрежи, като е качила и снимка с Драганов. 
Мира е посрещнала колегата си с посадени люти чушки, чиято символика не се наемаме да коментираме. Файт е, че Мира не се хареса на зрителите като водеща на предаването на Драго и сега остава да си води единствено нейното “Отблизо”, а Драго поема щафетата да вдигне рейтинга на своето шоу, за което дава мило и драго./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бомба! Куков от "Игри на волята"лъска чисто гол и взриви с еректирал член СНИМКИ 18+

Най-големият дразнител в “Игри на волята” изгря така както майка го е родила. Пикантните кадри изтекоха в Туитър, където както е известно се толерират XXL снимките. Димитър Куков определено се изяви не само като силен играч на фронта в “Игри на волята”, но и като един от най-характерните участници. Младежът […]

Subscribe US Now