Каква е истинската причина за напускането на Стефани Разсолков от Survivor 7

Седмият сезон на Survivor стартира доста бурно и изненадващо. Няма изненада обаче в това, че обстановката на острова се очакваше да е тежка и се предполагаше, че всички участници са взели това предвид преди да се решат да се впуснат в състезанието.
Докато сега на тях им предстои да свикват с лишения, които едва ли са преживявали досега, то на напусналите предаването това няма да им се налага. Една от напусналите по желание на зрителите е Златомира Опрова от отбор “Воини”. Освен нея обаче състезанието напусна и друг участник. Това е Стефани Разсолков от тима на известните.
За разлика от Златомира тя си тръгна от Survivor 7 по свое собствено желание, като за причина посочи проблемите с хигиенните навици на острова, за които тялото ѝ явно още не е готово. “Уважавам тялото си”, сподели Стефани, когато обяви напускането си. Тя обаче не каза нищо по-конкретно тогава.
Сега обаче, вече след като е напуснала острова, тя се върна в Instagram, за да отговаря на въпросите на последователите си. И както можем да предположим, първият от тях бе: “Защо реши да си тръгнеш от Survivor (истинската причина)?”
На въпроса Стефани Разсолков отговаря малко по-изчерпателно, като уточнява, че има инфекция на крака, заради която е взела решението да напусне състезанието. “Хигиената на острова беше неблагоприятна за лечението на проблема. Не съм изпитала и секунда липса на всичко, което предполагате в съобщения и коментари. Разбира се избора беше мой, можеш да седя и да се влошавам, играх две игри с инфекцията и пак дадох сърце и душа, че даже отбелязах победа, но не ми се рискуваше по този начин. Племето ме подкрепи и ме успокои, че взимам най-правилното решение и здравето ми е на първо място”, пише инфлуенсърката в стори в Instagram.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Настъпи ли краят за Гуен Стефани и Блейк Шелтън

Блейк Шелтън, кънтри певец и съпруг на Гуен Стефани, не крие факта, че напоследък страда от преумора по отношение на професионалната си кариера. Наскоро той обяви, че няма да се присъедини към новия сезон на риалити шоуто The Voice, както и че ще намали концертните си изпълнения на живо, припомня […]

Subscribe US Now