Това ли е новата секси половинка на Мбапе

През последните няколко дни освен за победата на Аржентина на Мондиал 2022 г., често става дума и за френския футболист Килиан Мбапе. В повечето случаи името му е спрягано с подигравки на негов гръб, които не спират да си правят много от аржентинските футболисти. 
Клюкарските френски издания обаче коментират нещо друго, а именно любовния живот на спортиста. Доскоро името му беше спрягано с това на с това на Инес Рау. Тя е на 32 и е трансджендър, а операция за смяна на пола претърпява още на 16 години.
От няколко дни обаче се говори, че Мбапе вече има нова жена в живота си. Според последните слухове футболистът има връзка с белгийския модел Роуз Бертрам, пишат от Marca. 
Тя е с няколко години по-голяма от него, както традицията във връзките му до момента повелява, защото опитът говори, че Мбапе си пада по “каки”.
27-годишната Бертрам има две деца от колега на Мбапе. Още на 17 г. тя започва връзка с нидерландеца Грегори ван дер Вил, тогава също играч на ПСЖ. Той е и бащата на децата ѝ. Наскоро обаче Роуз Бертрам призна, че двамата са се разделили. Според The Sun в момента е свободна и готова да срещне нов човек. Може би вече го срещнала в лицето на Мбапе.
“Не решаваш в един момент, че ще скъсаш с някого. Това е дълъг процес. Ван дер Вил е баща на моите деца и съжалявам, ако сме се разделили по лош начин”, разкрива още моделът.
Що се отнася до Килиан Мбапе най-дългата му връзка е с италианката Мария Луиза Джакобели, дъщерята на спортния журналист и Ксавие Джакобели. И тя, като другите му избраници, е много секси.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Атанас Колев изненада с външен вид, стана двойник на Неймар СНИМКА

За родните красавици смяната на прическа е толкова честа практика, че те самите вече изобщо не го приемат за нещо толкова вълнуващо и важно. Но когато един мъж реши да промени визията си е цяло събитие.  Рапърът Атанас Колев взриви социалните мрежи с новата си визия. Освен че си пада […]

Subscribe US Now