Ето какво поиска Ирен Кривошиева от президента Радев заради Ламбо

Ирен Кривошиева е твърдо решена да направи нещо много голямо в памет на любимия си Стефан Данаилов, който е баща на сина й Владимир.

Актрисата е стигнала до крайност и се е обърнала директно към президента Румен Радев за съдействие. Идеята на Кривошиева е да бъде издигнат паметник на Стефан Данаилов пред Народния театър.
Ирен Кривошиева се отврати и призна пред всички: Не издържах, напуснах…

“Със сина ми Владимир искаме и настояваме това да е мястото. Няма как да се съгласим да е в градинката до хотел “Хемус”. Румен Радев и Илияна Йотова ме увериха, че ще направят, каквото могат по въпроса”, разкри звездата от “Хотел Централ” и “В името на народа”.
Голям скандал на гроба на Стефан Данаилов, Ирен Кривошиева не издържа и…
Кривошиева допълни още, че синът й Владо ще пристигне от Америка на 12 декември и ще остане в България около десетина дни, а на Бъдни вечер отново ще е на работа в Щатите, където живее от години, пише “Уикенд”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Не е за вярване какво се случи със Сузанита на магистралата

Сузанита напоследък не може да се оплаче от положителни обрати в живота си. Скандалната изпълнителка успя да затопли отношенията си с бащата на детето си Марк Славов, простиха си взаимно и с баща й Орхан Мурад, с когото месеци наред не си говореха. Наскоро обаче, Сузанита отиде на почивка в Турция по […]

Subscribe US Now