Ето как изглежда новата съпруга на Кание Уест

Това, което Кание Уест умее най-добре, несъмнено е да привлича интереса към себе си. Било то с някое брутално изказване или с факта, че отново е семеен мъж. 
Да, последното е самата истина. От Daily Mail научаваме, че рапърът се е оженил за служител от компанията си Yeezy. Въпросната му нова съпруга се казва Бианка Ченсори.
Твърди се, че 45-годишният рапър и Бианка са си казали “Да, завинаги” на интимна частна церемония, по време на която са забелязани да носят брачни халки. Съюзът обаче не е узаконен, тъй като изглежда, че двойката не е подала брачно свидетелство, съобщава TMZ.
Кание е бил забелязан да носи халката си на среща за обяд по-рано тази седмица, като източници на сайта твърдят, че пръстенът символизира ангажимента му към Бианка след церемонията.
Не е ясно от колко време се познават или колко време са се срещали, но Бианка започна работа за  компанията Yeezy на Kanye през ноември 2020 г. Тя е посочена като ръководител на отдела по дизайн.
MailOnline се свърза с представители на Kanye за коментар, но за момента все още липсва такъв.
Миналия месец Кание отдаде почит на своята нова “съпруга”, като издаде песента “Censori Overload” –  игра с нейното фамилно име. В текста той разкрива, че са са пазили да нямат интимни контакти преди да се оженят, пеейки: “И Библията каза, че не мога да правя повече секс “до брака”.
Що се отнася до Бианка Ченсори, ето и какво знаем за нея. По време на студентството си Бианка създава марката за бижута Nylon’s. Бизнесът започва, когато тя и нейна приятелка Ирен започват да правят чокъри и гривни с кристали Swarovski за себе си и за приятели, преди да осъзнаят потенциала да създадат магазин.
След като завършва, Бианка става консултант по дизайн за една година, преди да се запише като студент със специалност архитектурен дизайн, където учи в продължение на три години.
След това тя завършва магистърска степен между 2019-2020 г., преди да се премести в Лос Анджелис, когато получава и работа в Yeezy.
Новината за сватбата на Кание и Бианка идва малко, след като рапърът уреди развода си с Ким през ноември. Те се ожениха през 2014 г. на пищна церемония във Флоренция след три години връзка. Ким не е коментирала публично новия брак на Кание, но сподели серия от загадъчни послания. В истории в Instagram тя написа: “Наистина съм в моята ера на тихо момиче, нямам какво да кажа. Просто много работа.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Този път Езра Милър си призна

По всичко изглежда, че неприятностите за Езра Милър не са приключили. Макар и в случая да няма място за съчувствие, тъй като актьорът сам си навлича проблемите в последните няколко години. 30-годишният актьор неведнъж е бил задържан заради непристойно поведение, внезапни нападения и тормоз над жени. Последните му прояви пък […]